Taipparikurssin toinen kerta järjestettiin Riipilässä. Meiltä vaan 15 min. ajomatkan päässä. Iskä vei meidät sinne, mutta sitten saatiin tontin omistajan ja kurssilaisen takakontti lainaan, jotta iskä pääsi kotia. Kiitoksia vielä Annikalle ! 

Tällä kertaa otettiin markkeerauksia. Me oltiin toiseksi viimeisenä koirakkona. Nekku oli täynnä intoa taas kerran, kun otin sen autosta. Seuraamisesta paikalle ei oikein tullut mitään, mutta en sitä kyllä edes pyytänyt. Ensimmäinen markkeeraus meni ihan hyvin, mutta sähläsin itse palautuksessa, joten Nekkukin oli hieman hukassa, että mitä tehdä. Palkkaamaankin menin namilla, mutta onneksi siitä heti nuhdeltiin :) Seuraavaksi Nekku pääsikin sitten mun hallinnasta ja juoksi dami-miehen (kouluttajan) luo innoissaan. Sain onneksi takaisin luokse melko hyvin. Seuraavaksi neuvona oli, että otan Nekun suoraan sivulle luoksetulosta. Se markkeeraus menikin täydellisesti. Saatin oikeen aploodit ! Kolmantena kertana tuli vielä neuvoksi, että ota luoksetulon ja sivulletulon jälkeen vielä pari askelta seurausta, ettei Nekku heti joudu hihnaan. Hyvinhän se meni.

Ennen laukaus markkeerauksia Nekku kävi autossa lepäilemässä. Otettiin kahdesti laukauksella markkeraukset ja nehän meni hyvin, joten taas sai olla iloinen ja ylpeä Nekusta :)

Miinukset:

- damin suuhun otto taas epäröimällä aluksi

- piippaus (malttia, malttia)

- ITSELLE rauhoittumista

Treenaa:

- uusi palautusmuoto

- malttitreenit

- riistalla