Vihdoinkin kunnon treeniä ulkona :D

Ensiksi SEURAAMISTA: Täyskäännöksissä vielä vähän väljää seuraamista, mutta muuten menee ilman nami kättä loistavasti. Joskus unohtui istuminen seuraamisen loputtua. Perusasento seuraamisesta väljää -> treeniä lisää vaan :)

Sitten LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: Kerran tein ja täydellisesti meni. Eli vähän matkaa seuraamista suoraan (hyvää oli) ja sitten käsky (meni heti maahan :D) ja askelia eteenpäin ja tennari palkaksi yllättäen koiran taakse! Varmaan paras liike minkä Nekku osaa.

SIVULLA OLOA: Meidän pitää vielä treenata tuota sivulla oloa, kun joskus ei malta pysyä nyt pysyi hyvin. Vielä kyllä treenattavaa, että saa namit pois...

PAIKALLAMAKUU: Liike josta on tullut Nekulle todella vaikea. Jätin nurtsille makaamaan -> ei ongelmia. Menin parinkymmenen metrin päähän ja odotin yli minuutin (hymyillen). Sitten Nekku ampaisi luokse eikun uudestaan, mutta niin, että olen lähempänä. Onnistui :) Palkkioksi nakin pala ja kissan luokse pääsy. Misukka oli seuraillut sivusta tapahtumia :-P

SEISOMINEN: Pitihän se vielä näyttelyyn treenata. Ongelmia, ongelmia. Ei malta pysyä paikoillaan. Aina joku tassu liikahtaa, mutta onneksi se ei ole niin vaarallista!

Tammikuussa pitäisi mennä kokeilemaan Alokas-luokkaan, ihan viralliseen sellaiseen :S Enpä tiedä miten onistuu, kun palkkaakaan ei saa antaa. Syy miksi viralliseen mennään on, että kummatkin tarvitsemme kokemusta ja möllitokoja ei vielä ole löytynyt. No jos näyttää menevän päin prinkkalaa niin palkkaan tai keskeytän koko kokeen, jos edes sinne menen. Ei ole varmaa :)