Tänään lähdettiin kymmenen aikoihin Oonan äidin kyydillä Malminkartanoon. Ensiksi käytiin pieni lenkki nurmikko niityllä ja taas kerran Nekku yllätti positiivisesti tottelevaisuudellaan :) Ei mennyt tuntemattomien ihmisten tai koirien luokse, vaikka linnut sai kyytiä Nekulta ja Oonan kääpiösnautseri Mintalta. Sitten mentiin meille tutulle ja turvalliselle Malminkartanon sirkuskentälle. Laitoin Nekun hihnaan ja tolppaan kiinni ja laitoin paikalla makuuseen siksi aikaa, kun katottiin Oonan kanssa liikkeitä. Nekku pysyi hienosti ja menin palkkaamaan. Oona otti Mintan kanssa seurausta, joka oli muutes hienon näköistä ;) Heti vapautuksen kuultuaan lähti häiritsemään Nekun paikalla oloa. Tietysti Nekku pomppasi ylös, joten jouduin ottamaan uuden paikallamakuun. Tällä kertaa vapautin ja annoin vinkua hihnassa...

Nekun kanssa treenattiin:

Luoksetuloja: Ensimmäinen oli vino, koska innokkuutta oli liikaa, mutta seuraavat meni tosi nätisti.

Seurausta: Pieniä pätkiä, jotka meni tosi hyvin, paitsi, että taas kerran itse menin liian lujaa ja varsinkin pysähdyksissä Nekku jäi istumaan tosi eteen.

Liikkeestä maahan menoa: Kertaalleen se ja käytin myös virikettä ;) Ja tosi hienosti meni. Kunhan menisi samalla tavalla kokeissa.

Ruutua: Otin Nekun kanssa kahdesti ruudun, ensiksi niin, että jätin Nekun istumaan ja menin taputtamaan pallolla maahan. Meni hyvin, vaikka Nekku ei vieläkään ole tajunnut keskellä kääntyä katsomaan minua. Seuraavaksi lähetin suoraan. Nekku jäi puoleen väliin miettimään, että minnen mun oikein pitäisi mennä, mutta seuraavalla käskyllä ymmärsi ja aina tietysti pallo lensi palkaksi :)

Kaukkareita: Jätuin istumaan ja käskin maahan ja istu vuorotellen, muuten meni hyvin, mutta Nekku liikkui hitusen verrattuna aluksi piirtämääni viivaan etutassujen kohdalla ja jossain vaiheessa tuli Nekulta vapaaehtoista kierimistä?! Mitäköhän ajatteli.

Sitten käveltiin Malminkartanon asemalla ja Oona jäi koirien kanssa odottamaan, kun menin hakemaan juomista. Nekku ei onneksi vinkunut paljoa toisin kuin Minta ressukka oli ihan hädissään. Junalla kotiin ja matka meni hyvin ;D