Isäni kanssa suunnattiin tänään Tampereelle näyttelyyn. Perillä Niihamassa (ratsastuskoulu) oltiin vähän 11 jälkeen. Menomatka meni hyvin, eikä perhosiakaan niin paljoa vatsassa ollut. Tolleri-kehä alkoi vasta vähän ennen 14, joten aluksi jätin Nekun takakonttiin ja lähdin katsomaan lapukoita. Tuttujakin nähtiin :P Mutta empä varmaan tuntia kauemmin viihtynyt kehän laidalla, kun jo vilu tuli. Näyttely oli siis maneesissa. Lähdimme iskän kanssa ajelulle ja Nekku pääsi etupenkille syliini :)

Heti, kun takaisin tultiin niin mentiin Nekun kanssa tervehtimään tuttuja, vieläkin suurimman osan ajasta vietimme lapu-kehän luona. Sitten jutellessa huomattiinkin, että kehä alkaa jo niin aikaisin. Kimpsut autosta pois ja kehän laidalle istumaan. Ihmettelen vielä silloinkin, että minua ei jännittänyt, kylmä vain "tutisutti".

Kehässä oli 2 tolleria kanssamme. Nekku seisoi todella nätisti ja ravikin oli hyvää, vaikka olisin itse tahtonut enemmän kontaktia :P Hampaiden näyttö ja selän tunnustelu ynm. ei mennyt ihan nappiin, kun musta ainakin näytti, että oli vähän kovakourainen käsi, joten Nekku pakitti, vaikka kehuen yritin auttaa ja kädellä pitää. Mun mielestä näyttely meni todella hyvin, vaikka tulokseksi tuli vain H. Samoja valituksia kuin yleensä muulloinkin.

Tuloksiin tulee jossain vaiheessa arvostelu. Kunhan saan suomennettua!