Niin kuin näkyy on jäänyt treenaukset kirjoittamatta blogiin. Tosin ei tässä ole tullut treenattua mitään ihmeempiä kuin tokoa ja temppuja :)

Aamupäivällä lähdettiin Nekun kanssa metsään lenkille ja samalla treenattiin esineruutua. Esineenä oli pyöreä lompakko.

1.etsintä: Jätin Nekun puuhun kiinni ja menin parin metrin päähän, josta vein n. 50 ask. päähän lompsan. Takaisin tullessa kävelin sokkelosti ja vielä lähtöpisteeseen tultaessa tein lisää hajujälkiä.´Nekku oli tosi innoissaan, kun otin sen viereen istumaan. Ei meinannut pysyä paikoillaan, mutta siitä onkin aika paljon aikaa, kun viimeksi ollaan esineitä treenattu. Lähetin Nekun etsimään ja hienosti etsi laajalta alueelta. Kun Nekku otti lompsan suuhun innostin tuomaan luokseni, mutta tietenkin 5 metrin päässä minusta Nekku hidasti vauhtia ja kääntyi pois. Kesti ennen kuin sain houkuteltua luokseni eli palautus oli todella huono, mutta odotuksia ei minulla ollutkaan sen suhteen...

2.etsintä: Nyt siirryttiin toiselle laidalle ja jätin Nekun taas puuhun kiinni. Edelliset jäljet oli hyvänä häiriönä, mutta sotkin kuitenkin lisää, kun olin vienyt lompsan n. 50 ask. päähän taas kerran. Otin Nekun sivulle ja tällä kertaa Nekku pääsi kerran karkaamaan, mutta tuli heti kutsusta takaisin. Aloitettiin uudestaan ja itse tein lähettäessä virheen, kun sanoin "etsi", enkä "esine", mutta korjasin sen heti, että sanoin perään "esine". Nekku juoksi suoraa päätä siihen kohtaan missä esine oli edellisellä kerralla ollut ja suurimman osan etsinnästään suorittikin siellä. PAristi myös Nekku katsoi minua, että olisin neuvonut. Onneksi muistin pysyä hiljaa ja katsoa eteenpäin. Nekku tajusi laajentaa aluettaan ja löysikin nopeasti lompsan ja tällä kertaa palautus oli paljon parempi, vaikka menikin parin sentin päästä minusta ohi. Kummallakin kerralla palkkasin ensin retuuttamalla patukkaa ja sitten heittämällä sen Nekulle.