Suunnitelmissa on mennä 3.5 Espoon möllitokoon, joten täytyykin ruveta treenailemaan kunnolla. Aloitettiinkin eilen testaamalla liikkeitä koetyyliin ja tänään jatkettiin:

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: Sanoin äidilleni, että tulisi kättelemään minua ja sen jälkeen rapsuttaisi Nekkua, mutta äitini lisäsi vielä omat lisäykset. Katsoi hampaat ja kävi koko selän läpi, mutta Nekku istui hienosti vierelläni ja katsoi minua. Tosin nousi loppuvaiheessa, kun äiti koitti alaselkää. Muuten meni hienosti, vaikken puhunut, enkä antanut nameja :D Lisää treeniä häiriössä...

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ/VAPAANA: Seuraamisessa ongelmina esiintyivät;

- Käännökset väljiä

- Pysähdykset joskus vinoja

- Keskittyminen herpaantuu tosi helposti

- Ei innokas seuraaminen

SEURAUKSESTA MAAHANMENO: Ensimmäisellä kerralla Nekku jäis seisomaan ja toisella istumaan vasa kolmannella meni maahan, mutta maahanmeno oli hidas -> harjoittelua, harjoittelua ;)

HYPPY: Hienosti lähdettiin sivulta ja pysähdyttiin nopeasti esteen toiselle puolelle. Voisi palkata patukalla. Harjoittelu eri esteillä!!!

LUOKSETULO: Matka oli pitkä ja vauhti kova, joten Nekku töksähti jalkoihini luoksetlossa, vaikka namikädellä yritin eteen auttaa. Lyhyemmällä matkalla onnistui hyvin, mutta sivulle tulossa vielä ongelmia...

SEURAUKSESTA SEISOMAAN: Meni kohtuullisen hyvin ei erityistä treenattavaa :D

PAIKALLA MAKUU: Vielkin ongelmia:

-häiriöt

-aika

-etäisyys minusta