Tänään treenailtiin pihalla möllitokoa varten ja liikkeet onnistuivat hyvin;

LUOKSETULO: Eteentulot ovat nyt parantuneet, vaikkei niin merkittävästi, mutta muutosta on. Istuu aina kutsuttaessa, vaikka usein vinosti -> täytyy vain jaksaa korjata ;)

SEURAUS: Tänään oli tarkoituksena parantaa seurausta käännöksissä, kun ne olivat väljiä. Oikealle päin käännyttäessä Nekku pysyi hyvin vierellä, mutta vasemmalle päin käännyttäessä kaarsi kauas minusta. Saattaisikohan sitten johtua, jos minä "painostan" Nekkua kääntyessä...? Mutta se kyllä saatiin lopuksi kuntoon ja nyt käännöksissä ei pitäisi olla ongelmia, jos samalla tavalla treenausta jatketaan.

MAAHANMENOJA: Otettiin liikkeestä maahanmenoja välillä palkkasin namilla välillä patukalla. Jos oli hidas maahanmeno -> vapautin, jos ei mennyt ollenkaan -> tökkäsin kädellä, jotta lähti liikkeelle. Ihan OK:sti meni, vaikka vielä pitää paljon treenata!

PAIKALLA MAKUU: Otin 2 min. kestävän ja palkkasin kahdesti namilla paikalla olon aikana. Etäisyys oli n. 20 m. Meni todella hyvin, ei vinkumista, ei hääräilyä, ei nousemisia ja katse minua päin :D