Sunnuntaina oltiin ensimmäistä kertaa möllitokossa. Tarkoituksena ei ollut saada täydellistä suoritusta vaan poistaa multa kisakammoa ja saada Nekulle mukava kuva kisoista ja tietenkin lisää harjoitusta.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS 10      Nekku oli muuten hienosti pysyi vierellä ja istui innostuneesti, mutta taas kerran Nekku oli liian täpinöissä ja vinkui silloin tällöin. Vielä tarvitaan hiljaisuus treeniä...

PAIKALLA MAKUU 0      Nekku oli vieläkin täpinöissä, joten parin kymmenen sekuntin makaaminen riitti, vaikka sekin oli rauhatonta ja vinkumista kuului koko ajan. Onneksi Nekku sentään ei lähtenyt muiden koirien luokse vaan tuli minun luokse. Laitoin Nekun viereeni makaamaan ja loppu aika oltiin siinä. Tarvitaan paljon häiriötreeniä, koska kotona on sujunut huomattavasti paremmin!

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ 6     Oma jännitykseni pilasi koko homman.  Ensin jännitin hirveästi, jonka jälkeen tuomarin neuvottua hiukan jännitykseni lähti, mutta sitten oli liian "rento" fiilis, enkä ollut täysillä mukana ja se näkyi Nekun keskittymisessä. Pidin myös hihnaa liian kireällä. Loppua kohdin onneksi kuitenkin parani ja pysähdykset olivat melko hyviä :)

SEURAAMINEN TALUTTIMETTA 7½       Nyt meni jo hiukan paremmin, mutta tuomarin neuvosta vedätin namilla. Oma keskittymiseni kuntoon niin koirakin keskittyy ja treeniä liiiissssääää.

MAAHANMENO SEUR. 0       Nekku jäi seisomaan, joten nollille meni...

LUOKSETULO 8      Ohjasin todella paljon käsillä ja namilla, joten tulokseksi tuli tämä. Mutta jo kokeeseen tullessa tiesin, että joudun ohjailemaan käsillä, vaikka nollille menisi!

SEISOMINEN SEUR. 0           Ensimmäisellä käskyllä Nekku ei pysähtynyt ja toisella meni maahan, joten taas kerran nollille. Täytyy ruveta käyttämään kunnolla "viritystä" :D

ESTEHYPPY 10     Tämä on aina ollut todella hyvä ja kokeessakin se onnistui, vaikka seiso käskyn annoinkin liian myöhään...

KOKONAISVAIKUTUS 8½

PISTEET: 104.5 (-30 namien käytöstä)