Eilen oli pika treenien aika...

JÄÄMINEN (seiso): Otin Nekun kävelemään perässäni/vieressäni vapaasti ja välillä sanoin "seiso", jonka jälkeen kävelin pari askelta ja kehuin, vapautin ja heitin namin palkaksi. Meni hyvin, vaikkakin intoa olisi saanut olla hitusen enemmän!

SIVULLE TULOA: Käskin Nekun istumaan ja siitä sivulle ilman apuja. Jouduin käskemään uudestaan ennen kuin meni oikeaan kohtaan. Seuraavaksi otin kädellä avustaen. Tietysti meni loistavasti ja sitten vaikeutin pelkästään pitämällä namikättä ylhäällä. Ekalla kerralla jouduin käskemään kahdesti, jotta meni oikeaan kohtaan, mutta loput meni hyvin (:

PAIKALLA OLO: En viitsinyt laittaa Nekkua makaamaan kylmään lumeen, joten jätin sen pihamme laatoitukselle. Palkkasin namilla sivulle tulosta. Käskin maahan ja kehuin. Nekku ponkaisi ylös, käskin uudestaan ja kehuin tällä kertaa pysyi! Jätin paikoilleen ja kävelin metrin päähän ja palasin palkkaamaan, kävelin 4m päähän ja seisoin hetken, jonka jälkeen palkkasin taas. Seuraavaksi palkkasin, mutta kävelinkin Nekun taakse. Mahtavaa Nekku pysyi koko ajan. Palkkasin maahan namilla ja vapautin.