Tänään lähdettiinkin, ihanalla räntä sateella, lenkkeilemään Oittaalle Pirttimäkeen. Tolleristeja oli sopivasti :) Ei liikaa, tosin moni varmaan ei sohvalta ole uskaltanut liikahtaa, kun ikkunasta on ulos katsonut, mutta tuuri kävi ja sade loppui melkein heti, kun lähdettiin kiertämään lenkkiä. Tarkoituksena oli mennä 6km lenkki, mutta se vaihtui 3m:ksi. Syypäänä enimmäkseen oli Nekku, joka sai kaikki kolme urosta ihan sekaisin. Välillä oli pojat hihnoissa kiinni, mutta loppu matkasta koitettiin, että Nekku on hihnassa ja hätistellään ihastujat pois :) Hyvin meni ja se kolme kilsaakin oli ihan sopiva. Varsinkin, kun sai silmä tarkkana katsoa koiria!

Kun takaisin päästiin niin ei muuta kuin eväiden kimppuun :D Lopuksi oli vielä leikkimielinen "mölkky" kilpailu, jossa ensin ihmiset heitti kolme kertaa ja sen jälkeen lähetettiin koira hakemaan yksi mölkky. Minä kaadoin 5 "pölkkyä" ja Nakki haki pölkyn nro. 7. Yhteensä 12, hyvä ME :)

Parkkiksella otin vielä vähän seuraamista. Oli liian innokasta, joten ensi kerran pitää muistaa rauhoitella, ettei edistämisiä ja ihme kävelyjä tule!