Tänään lähdettiinkin junalla 11 aikaan Kiloon. Tarkoituksena treenailla Tiian, Rasmuksen ja Ruutin, sekä Saran ja Benin kanssa. Nekku oli nätisti junassa vähän ylimääräistä energiaa purkautui siihen, että ei malttanut pysyä paikoillaan koko matkaa. Kävelimme läheiselle kentälle treenaamaan. Nekun kanssa treenit ei sujunut niin hyvin, kun taas kerran Nekku oli liian innokas :D

Luoksepäästävyys: Aluksi tein Benille ja Ruutille. Sitten Ruuti meni sivuun odottamaan ja pääsimme Nekun kanssa taitojamme kokeilemaan. Nekku oli todella innokas Tiian tullessa tervehtimään, joten aluksi jouduimme ottamaan "jessittelyä" siitä, että Tiia seisoi Nekun edessä ja Nekku pysyi nätisti sivulla. Nekku oli liian riehakas myös Saran tullessa, joten otimme myös siinä "jessittelyt" ensin edessä seisomisella. Onneksi myös rapsut onnistuivat lopulta!

Paikalla olo: Nekku oli Ruutin vieressä ja reunassa, joten aika helppo, mutta kuitenkin sopiva paikka. Ensiksi ongelmia oli maahan menossa, joka oli vino. Parin kerran jälkeen Nekku meni nätisti ja pysyi hnyvin, mutta vinkui koko ajan. Välillä nousi istumaan. Palkkasin namilla maahan. Pitää treenata enemmän häiriössä :)

Seuraus: Edistämistä, sähläystä, vaikka mitä! Arrgghh... Yritettiin vähän aikaa ottaa, mutta ei onnistunut. Joten päästettiin Ruuti treenaamaan. Rauhoituttiin aidan vierelle. Sitten otin Nekun seuraukseen. Nyt onnistui hiukan paremmin. Joten jätin siihen.

Noudot: Otin pentu damilla noutoja. Käskin Nekun sivulle ja heitin metrin päähän damin. Käsky ja, kun dami suussa vapautus. Sen takia, että yleensä palautus lyhyeltä matkalta on hidasta.

Ruutu/Neliö: Nekku pääsi koittamaan ruutua niin, että otin sen n. 10m päähän ruudusta perusasentoon. Tiia vei vinkulelun ruutuun ja käskytin kädellä avustaen. Hyvinhän se meni. Pari kertaa tätä. Pitää kotona ruveta treenaamaan :)

Kun Kilosta pääsin lähtemään huomasin, että juna tulee vasta puolen tunnin päästä, joten kirtelin Kilon puistoa Nekku vapaana hölkäten. Nekku oli tosi nätisti ja kahdelta ihmiseltä kehutkin sai :D