Kinkunsulauttelua oli luvassa heti aamu kymmeneltä, kun lähdimme Nekun kanssa kaiun majalla lenkkeilemään. Vieläpä pakkastakin oli 7 astetta. Parin kilsan lenkki käveltiin siellä ja sitten kolme kilsaa peltoa pitkin kotia. Nekku oli ainakin tyytyväinen ja itsekin virkistyi ja punaiset posket tulivat. Harmittamaan jäi, kun kamera jäi kotia. Olisi saanut niin nättejä kuvia Nekusta, kun aurinko hohti turkkiin!

Illemmalla treenasin vähäisen tokoa:

PAIKALLA MAKUU: Minuutin paikalla makuu ilman perusasentoon nousua. Samalla itse kuljeskelin Nekun ympärillä ja kauempana ja seisoin edessä ja sivussa jne. Hyvin meni Nekku pysyi nätisti paikoillan, eikä ollut hermona niin kuin yleensä. Juustoa palkaksi :)

LUOKSETULO: Otin Nekun eteen istumaan ja siitä sivulle ja jätin istumaan. Menin vähän matkan päähän ja kutsuessa ohjasin kädellä eteen istumaan. Vaikeuksia oli sivulle tulossa, kun aina, kun otan Nekun etu istunnasta sivuun. Talloo Nekku varpaani ja jää liian eteen istumaan. Pitää koittaa kädellä vielä ohjata ja aina sanoa jes, kun on hyvin! Nekku jäi hyvin, eikä ollut rauhaton. Luoksetulo oli todella innokas, mutta eteentlo sitten vino. Sanoin paikka ja lähdin taaksepäin. Nekku lähti hiipimään luokseni. Pysähdyin ja käskin istumaan. Peruutin ja kutsuin taas vino. Uudestaan paikka ja peruutus. Kutsuin ja nyt onnistuii yes, nami ja vapautus. Tiedetään meni väärin päin ensin pitäisi olla vapautus ja sitten palkka! En ottanut ollenkaan sivulle tuloa. Myöhemmin tein uudestaan luoksetulon. Samalla tavalla ja meni tosi hyvin. Varmaan siksi, etten aluksi ottanut edestä perusasentoon tulemista. Eteentulo kutsuessa oli hyvä. Hivenen vino, mutta annoin sen kerran mennä.

MAAHAN-ISTU: Namikädellä ohjaus maahan menoon ja istumiseen. Menimme nurmikolle ja käskin Nekun maahan ja siitä ohjasin Nekun istumaan. Huonosti meni Nekku hyppäsi käteäni vasten. Vapautus ja uudestaan maahan. Ilman namikättä käsky istu. Nyt meni hyvin takajalat ei liikkunut ja rauhallinen nousu. Siitä sitten namikäden kanssa maahan. Onnistui tosin takajalat liikkui taaksepäin, joten seuraavaksi ohjasin kädellä maahan samalla pitäen namia niin, että Nekku "nojautui" eteenpäin, eikä takajalat liikkuneet. Mutta onneksi tätä tarvitaan vasta avoimessa luokassa kaukkareissa!

Lopuksi otettiinkin käsipallo mukaan ja parannettiin suhdettamme, vaikka mielestäni ei suhteemme parannusta kaipaa. Nekusta saa mahtavan ystäväb, jos jaksaa sen kanssa pelata pallolla, joten se on hyvä keino saada Nekku ns. "palvomaan" minua. Vaikka se ei tarkoitus ole, kunhan Nekku kunnioittaa minua :)