Vihdoinkin on kunnolla flunssasta ja kuumeesta parannuttu. Taas pääsee treenaamaan. Tosin lenkillä jo huomasi, että perustottelevaisuus (luoksetulot, odotukset yms. yms.) oli unohtunut. Kauhulla odotinkin eilistä treeniä!

Paikalla makuu: Tehotreeniä pitäisi paikalla makuussa suorittaa, kun Nekulla on tapana aina lähteä perääni hiippaillen. Kiitoksia Seijalle vinkistä, tällä kertaa otin uudella tavalla treeniä. Otin Nekun sivulle ja käskin maahan palkkasin namilla. Nekku nousi heti, kun sai namin. Käskin uudestaan nyt kehuin vain. Sanoin "paikka" ja kävelin pari askelta -> palasin palkkaamaan. Yli 5 ask. -> palkkaus. Pari ask. -> palkkaus. Yli 5 ask.+ odotus-> palkkaus. Nyt meni tosi hyvin, joten itsekin innostuin kunnolla kehumaan. Heti huomasi Nekusta, kun itse innostuin niin Nekkukin oli rennompi.

Seuraus: Otin perusasentoon, josta palkkasin nakilla. Lyhyitä pätkiä käännöksillä ja pysähtymisillä. Seuraus oli tosi hyvää, kunnes vahingossa astuin hiukan sivulle ja töytäisin Nekkua, jolloin väliä tuli pari senttiä lisää, muttei liikaa :D Ensimmäinen pysähtyminen oli hyvä, mutta muut aika väljiä. Täyskäännökset unohtuivat taas tällä kertaa. Nyt pitää vaan olla tarkka, eikä lepsua, kun väliä tulee tai on hidas tahti.

Luoksetulo: Jätin Nekun istumaan n. 17m päähän (istuen paikalla olo menee hyvin, koska tietää, että kohta saa namia, kun juoksee luokse, pitää välillä ottaa luoksetulot maasta). Kutsuin ja ohjasin kädellä eteen. Liian vino, nyt tiedän, että johtuu kovasta vauhdista, joten pitää ottaa lyhyillä välimatkoilla. Astuin pari ask. taaksepäin ja kutsuin. Ohjasin kädellä ja tuli hyvä asento -> palkkasin ja ohjasin vielä kädellä sivulle -> palkkasin. 

Virheitä!! Heti luoksetulon jälkeen taskustani putosi pallo. Nekku nopeasti varasti sen, enkä saanut sitä antamaan takaisin. Yleensä tuo kaiken innokkaasti luokse, huomaa, että viikon tekemättömyys vaikuttaa. Vihdoinkin, kun Nekku toi sen päästin jatkamaan.

Ruutu: Lopuksi otin ruudun pari kertaa. Ensiksi jätin pallon keskelle ruutua. Nekku ei nähnyt sitä, joten, kun palasin lähettämään Nekku sinkosi tötsän kimppuun. Kielsin ja otin tötsän ja pallon pois. Vein Nekun paikoilleen ja palautin tötsän ja pallon. Lähetin Nekun ja nyt onnistui. Annoin NEkun juosta pallon kanssa vähän aikaa. Sitten käskin taas paikoilleen ja menin taputtamaan ruudun keskustaa. Lähetin Nekun ja heitin pallon palkaksi. Taas meni hienosti, joten lopetin siihen.