Tänään otettiin aluksi;

Seisomista: Pyysin Nekku kävelemään vierelläni ja välillä käskin seisomaan. Pysähdykset oli loistavia, nopeita ja tarkkaavaisia. Palkkasin vapauttamalla ja kehumalla samalla, kun heitin namin.

Seurausta: Otin Nekun perusasentoon ja palkkasin. Seurautin parin metrin verran ja palkkasin heti ilman istumispysähdyksiä. Paikka oli juuri oikea, mutta lähtö hiukan liian innokas, varsinkin tokalla kerralla, kun pomppasi ilmaan, kun käskytin ;D

Luoksetuloja: Lyhyillä välimatkoilla. Eka ja toka meni täysin nappiin. Sopivan suora ja läheinen eteen tulo. Sitten Nekku saikin nokkaan hajun ja asennot olivat kauheita. Kolmannella kerralla tuli taas hyvä haju ja vapautin Nekun hajun perään.

Myöhemmin otettiin vielä edestä sivulle tuloa. Ekaksi niin, että Nekku istui edessäni ja ohjasin käskyn kera kädellä sivulle. Hyvin meni :) Tokalla kerralla samalla tavoin ja taas meni hyvin. Kolmannella kerralla otin Nekun eteen istumaan ja laitoin namikäden sivulleni ja käskin Nekun sivulle. NEkku pyörähti hienosti sivulle, nenä kiinni namissa!